Onze diensten

 

Zowel computers ...

Wij zijn gepassioneerd door computers. Of we nu spreken over laptops, tablets, pc’s, thin client’s, servers, etc. U bent bij ons steeds aan het juiste adres. Met samen meer dan 10 jaar ervaring in de professionele computerwereld, bieden wij nu onze kennis en diensten voor iedereen aan.

Meer informatie over onze computer service

 

                                     ... als websites ...

Onlangs hebben we onze kennis verbreed op het gebied van websites. Wij gebruiken een uiterst gebruiksvriendelijke toepassing, die u als eindgebruiker toelaat om makkelijk zelf aanpassingen aan te brengen. Dit concept wint steeds meer aan populariteit doordat mensen graag zelf hun aanpassingen maken. Wij bouwen de basis, en u hebt verder alle vrijheid. Onze prijzen zijn steeds op maat en zeer voordelig. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren en een prijsofferte of gesprek aan te vragen.

Meer informatie over onze website ontwikkeling

 

... als netwerken!

Het internet maakt een fundamenteel deel uit van de hedendaagse computer. Ook voor de toekomst kunnen we dit niet meer wegcijferen. Iedereen maakt wel gebruik van e-mails, surfen, homebanking, sociale media of zelfs cloud oplossingen. Net hierom is het belangrijk om een stabiel, correct en vooral veilig computernetwerk te hebben. Gaande van simpele tot complexe netwerken, al dan niet draadloos, zijn wij up-to-date. Wilt u het netwerk laten nakijken, aanpassen, beveiligen, opkuisen, verbeteren, ...? U kan ons steeds contacteren. U wilt toch ook geen risico'€™s lopen?

Meer informatie over onze netwerk service

 


 

Door deze diensten te combineren kan u vertrouwen op een compleet pakket, zowel voor uw bedrijf, als voor privé- gebruik. Één verantwoordelijke leverancier heeft namelijk tal van voordelen.

 

Bent u geïnteresseerd of hebt u verdere vragen? Klik hier om ons te contacteren.