Computer service

 

Is uw computer aan vervanging toe?

De computer onderhouden is niet voor iedereen gemakkelijk. De computer die u oorspronkelijk kocht voldoet niet meer aan uw eisen; hij is aanzienlijk trager als voorheen, vertoont problemen of start zelfs niet meer op. Graag staan wij u bij met professionele raad en advies. Uw computer dient niet steeds vervangen te worden. Onderhoud is fundamenteel, ook voor uw computer. U zal merken door regelmatig onderhoud uit te voeren, dat u ook langer kan genieten van uw computer.

 

Virus, malware, spyware, ...

Is uw computer wel goed beveiligd tegen de vele gevaren die het internet biedt? Wacht niet tot het te laat is om uw computer preventief van de juiste software te voorzien en een maximale bescherming te bieden.

 

Ook al lijkt er niets aan de hand, dit wil niet zeggen dat dit ook daadwerkelijk het geval is. De kans bestaat dat de computer op de achtergrond een heleboel taken uitvoert waar u niets van afweet. SetMeUp raad steeds aan om occasioneel de computer te laten nakijken. Wij kunnen zulke zaken snel opsporen en definitief oplossen. Niemand wil dat zijn computer als spambot wordt gebruikt...

 

Indien u toch merkt dat er iets vreemd aan de hand is, kunnen we nog steeds de oplossing bieden. De kans bestaat namelijk dat uw besturingssysteem nog te redden valt, zelfs wanneer deze geïnfecteerd is. We nemen geen risico's en vertellen u dan ook na onze analyse welke actie we best kunnen uitvoeren.

 

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe apparaten of eventuele upgrades aan uw systeem.

 

Dataherstel

Wanneer de computer niet meer te redden valt, behoudt u graag de data. In vele gevallen kunnen wij de data nog redden. We werken al jaren met de beste software om uw dierbare data te recupereren.

 

Is het nu software of hardware?

Weet u niet precies wat aan de basis ligt van uw computerprobleem? Onze jarenlange ervaring met verschillende softwarepakketten heeft ons geleerd wat nu juist effectief en doeltreffend een oplossing biedt. Het gros van deze handige software is trouwens gratis. Consulteer ons voor advies en installatie, waarna u verder het basis onderhoud kan uitvoeren. Een snellere en veiligere pc ligt tenslotte in uw handen.

 

Mac OS X, WIndows, Linux, ...

We hebben niet alleen de kennis van Windows in huis. Velen werken met andere besturingssytemen zoals Mac OS X of linux. Vergis u niet, ook hiermee kan uw computer geïnfecteerd geraken.

Kortom, of je computer nu draait op Windows, Mac OS X of linux, wij kunnen u verder helpen.

 

Referenties:

Zowel voor particuliere klanten als professionele klanten hebben we talloze projecten succesvol voltooid. Ondertussen zijn dit onze vaste klanten. We hopen dan ook dat we u als (vaste) klant mogen verwelkomen. Maak uw afspraak via onze contact pagina en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.