Netwerken

 

De weg naar het internet

Het internet maakt een fundamenteel deel uit van de hedendaagse computer, ook voor de toekomst kunnen we dit niet meer wegdenken. Iedereen surft wel eens, verstuurd e-mails, doet aan homebanking, gebruikt sociale media of cloud toepassingen. Net hiervoor is het belangrijk om een stabiel, correct en vooral veilig computernetwerk te hebben. Gaande van simpele tot complexe netwerken al dan niet draadloos zijn wij up-to-date. Wilt u het netwerk laten nakijken, aanpassen, beveiligen of opkuisen, dan kan u ons steeds contacteren. U wil toch ook geen risico'€™s lopen?

 

Uitbreiden of vernieuwen?

Het is van groot belang om uw netwerk altijd draaiende te houden. Wij kunnen problemen in uw netwerk vinden en oplossen, nog voordat uw bedrijfsprocessen er onder lijden.

U heeft een bestaand netwerk, maar wil graag uitbreiden? U wilt uw netwerk splitsen voor welke reden dan ook? Het netwerk dient vernieuwd te worden? Contacteer ons, en we helpen u graag verder.

 

Printer, tablet, telefoon, etc.

U vindt de laatste tijd steeds meer apparaten die een netwerkaansluiting hebben of die voorzien zijn van een Wi-Fi module. Vaak is het dan ook niet voor iedereen weggelegd om al deze apparaten aan een bestaand netwerk toe te voegen en correct te laten werken.

U kan ons contacteren voor het toevoegen van printers aan uw netwerk, maar ook tablets, telefoons, laptops, ... kunnen we draadloos verbinden. Contacteer ons gerust bij welk apparaat dan ook.