Portfolio

Hieronder kan U alvast werk van ons terugvinden. Enkele voorbeelden van onze laatste projecten:

 

Françoise Dragon

 

rancoise schildert met olieverf en acryl en beperkt zich niet tot één stijl maar experimenteert graag, de structuur die ze teweeg brengt door te werken met modelingpasta, zand en andere materialen geven een extra dimensie en diepte aan haar werkenfrancoise

Beheer en onderhoud serverpark van onze partner Techfactory.be

Voor onze partner Techfactory.be beheren en onderhouden we hun server park. Techfactory is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software oplossingen ( mobilie , web , ..) ze hebben klanten als Live Nation voor het maken van web oplossingen die gebruikt worden op Rock Werchter en andere festivals. Dit alles word mogelijk gemaakt met de hulp van SetMeUp dat instaat voor het onderhoud van de backend servers van onze partner Techfactory.be

dekruin.be


 

4S risk

4S Risk is gespecialiseerd in risicoanalyses, audits en advies in verband met brandveiligheid, schadepreventie, inbraakveiligheid, bedrijfsonderbreking en andere mogelijke gevaren waaraan bedrijven bloot staan.

4S risk

 


 

1925clicks Photography and more

Groot, klein, jong of oud, iedereen wil goed op de foto staan en daar nemen wij ruimschoots de tijd voor, de klant staat centraal !
Ben je benieuwd naar ons werk ?

Snuister door onze foto’s en geniet van al het moois.

1925clicks

 


 

Nick & Sanne

Trouwen anno 2017 - laat uw website maken door SetMeUp! Een originele vervanging van de ouderwetse uitnodigingen en ideaal om achteraf alle foto's te delen. Wij wensen het kersverse paar alle geluk toe!

dekruin.be

 


 

Dekruin

De Kruin is een gloednieuw mutidisciplinair centrum dat een laagdrempelig aanbod aan groei- en ontwikkelingsmodaliteiten aanbiedt voor letterlijk alle leeftijden. Vanuit een integratieve visie, bundelen een aantal gevestigde waarden, evenals een paar enthousiaste starters, hun kennis, ervaring en expertise. Deze unieke samenwerking tussen een veelheid aan disciplines, zorgt ervoor dat wij een zeer gevarieerd aanbod kunnen aanbieden, voor een al even breed publiek. 

dekruin.be


 

Politicologenetmaal

The Department of Political Science of Vrije Universiteit Brussel (VUB) hosts the Belgium-DutchPolitical Science Conference, the Politicologenetmaal. The conference is organized by the Political Science Associations of Belgium (VPW) and the Netherlands (NKPW) and brings together political scientists to discuss ongoing research.

 

 


 

Mavericks United Kampenhout

Mavericks United Kampenhout, of verkort: MUkampenhout, telt 3 zaalvoetbalploegen met een gediplomeerde coach. Voorts organiseren zij verscheidene grote evenementen.

 

Mavericks United Kampenhout

 


 

Inorchem

Inorchem heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verhandelen van anorganische chemicaliën en zijn gespecialiseerd in bulk.

 

www.inorchem.be

 


 

De Wesp

De wesp is gespecialiseerd in de inrichting en decoratie van ramen, deuren, en interieur.

 

De Wesp insectscreens

 


 

Shari Beauty Center

 

Shari Beuty Center is gespecialiseerd in lichaamsverzorging, o.a. gelaatsverzoging, pedicure, manicure, ...