Website ontwikkeling

 

Weblocatie, site, webpagina of gewoonweg ...website

Gebruik maken van een uiterst eenvoudige en gebruiksvriendelijke website is enkel in uw voordeel. Kleine aanpassingen, zoals afbeeldingen wijzigen, tekst toevoegen of aanpassen, kunnen zeer eenvoudig worden gedaan. Het is niet de bedoeling om telkens een websiteverantwoordelijke aanpassingen te laten maken waarbij de factuurkosten oplopen. Het kan namelijk anders, via SetMeUp. Wij zorgen voor installatie, implementatie en onderhoud. Uw computer blijft gevrijwaard van ingewikkelde en computerbelastende programma's. Alles kan via een simpele webinterface die u kan benaderen vanuit uw favoriete browser.


Uw website vernieuwen

Na enkele jaren kan uw website een opfrisbeurt gebruiken. Door het gebruik van een oneindig uitgebreid CMS pakket kunnen wij u een waaier aan templates aanbieden. Deze bieden een voorbeeld van uw toekomstige website.

 

Webruimte

We laten de keuze aan de klanten om een bepaalde provider te kiezen. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om uw geliefde website bij ons onder te brengen.

 

Stap voor stap naar de opbouw van een website

De opbouw van een website bestaat uit fases. Elke fase is fundamenteel voor de uitwerking en het resultaat. Het is namelijk belangrijk waar u de nadruk op wil leggen. De website wordt in nauwe samenwerking met u samengesteld om zo het gewenste eindresultaat te behalen. We behouden ons hierbij aan een strak schema met periodieke vergaderingen.

 

Ondersteuning nadien

We vinden het belangrijk om ook na de ontwikkeling van de website een duidelijke en kwalitatief goede ondersteuning te bieden. Net zoals je computer heeft het CMS ook regelmatige updates nodig om de veiligheid van uw website te garanderen. Deze worden dan ook steeds preventief uitgevoerd. Wanneer u vragen heeft, kan u hiervoor steeds bij ons terecht, ook wanneer er nog (kleine) aanpassingen achteraf dienen te gebeuren.

 

Website voor je bedrijf

Welk hedendaags bedrijf heeft nu geen website? Met de huidige sociale en technologische maatschappij die gedreven wordt door het internet is een website onontbeerlijk. Zie een website dan ook als een investering, niet als een kost. Zet uw bedrijf op de (virtuele) kaart door een uitgetekende website door SetMeUp te laten ontwikkelen en zie uw omzet groeien.

 

Referenties:

Zowel voor particuliere klanten als professionele klanten hebben we talloze projecten succesvol voltooid. Ondertussen zijn dit onze vaste klanten. We hopen dan ook dat we u als (vaste) klant mogen verwelkomen. Maak uw afspraak via onze contact pagina en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.